СНСД – СУВО ПОЉЕ: Избор је између више Српске и више БиХ. Народ је увијек бирао праву страну. :: Semberija INFO ::

 

СНСД – СУВО ПОЉЕ: Избор је између више Српске и више БиХ. Народ је увијек бирао праву страну.


Носилац посланичке Листе СНСД за Народну скупштину Републике Српске Војин Митровић је рекао на трибини СНСД у Сувом Пољу да је и поред опструкција које су чинили бошњачки политичари у Брчком, Република Српска ипак пронашла рјешење за трасу ауто-пута  Београд - Бања Лука, првенствено захваљујући упорности одговорних људи на челу Републике Српске. За разлику од њих, на другој страни су политичари који немају искуства и подложни туђим утицајима.



„Најбољи примјер политичког аматеризма је Јелена Тривић. Она је посланик у Народној скупштини и њој на ноге долазе Кристијан Шмит и амбасадори западних држава. Да ли то чине због њене политичке величине, искуства и досадашњег тада? Не пријатељи драги. Они долазе код људи које су они помогли, који проводе и који ће проводити њихову политику, а то је политика унитарне БиХ. СНСД то никада неће, јер воли свој народ, јер воли Републику Српску,“ рекао је Митровић.

Ристић: Народ је увијек био на правој страни историје, биће и сада
Кандидат СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске Славенко Ристић истакао је да је овај простору увијек био на удару великих сила и Турске, и Аустро – Угарске, и Њемачке, и НАТО али је народ успио да се сачува и да преживи, да обнови и себе и своју власт. Због тога не сумња да ће и у октобру знати да одлучи коме ће дати глас. Онима који одговорно обављају народне послове.


 
„Не сумњам ни најмање да нас инстинкт који имамо као народ неће поново извести на прави пут историје, као и увијек до сада. Нећемо ни овај пут бити на погрешној страни. Милорад Додик и Жељка Цвијановић су на првом мјесту, а онда бирајте нас и судите нас по дјелима, а не по нечијим празним ријечима. Неколико пута сам рекао и понављам, не тражим да ми вјерујете, али тражим да провјерите све што вечерас говорим“ рекао је Ристић и заложио се да село добије улогу коју заслужује. 



Кнежевић: Бореновић се сликао са Украјинском заставом јер је испуњавао захтјеве ментора
Кандидат СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске Драган Кнежевић поручио је да се у октобру бира између два потпуно супротна блока, једног који заступа СДС и ПДП који проводи политике западних ментора на унитаризацији Босне и Херцеговине и на смањивању надлежности ентитета са једне стране и са друге стране политике СНСД која је за што више надлежности Републике Српске и што мање Босне и Херцеговине. 

„Сигуран сам да вам, када будете одлучивали уопште неће бити тешко да одлучите, јер не можемо прихватити оно што је урадио Бранислав Бореновић, који је оног тренутка када је избио конфликт у Украјини, он се сликао са заставом Украјине и тиме јасно показао за коју је страну. Јелена Тривић, ево колегиница Ловрић и ја смо гласали у Народној скупштини Републике Српске против увођења санкција Русији, а Јелена Тривић је изашла из сале и није гласала, јер су њени западни ментори, који стоје иза ПДП одлучили тако. Гласали би и они против санкција, али не одлучују сами и то је велики проблем за вођење политике у Републици Српској“ рекао је Кнежевић који је био посланик у досадашњем сазиву Народне скупштине.

Др Гаврић: Нова болница је донијела виши ниво здравствене заштите у Семберији
Кандидат СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске др Бранка Гаврић истакла је значај огромног улагања средстава у здравствени систем који је садашње власти Републике Српске чинила претходних година. 
„Сви се добро сјећамо услова рада у старој болници. То је била једна монтажна зграда пуна влаге. Шта смо у Бијељини добили посљедњих година? Први у Републици Српској смо добили модерну болницу. То је урадила власт предвођена СНСД. Као љекарка захвална сам на условима рада, а вјерујем да сте и ви за услове лијечења. Нашу дјецу, то истичем као педијатар, данас лијечимо у неупоредиво бољим усовима и бољом апаратуром,“ нагласила је Гаврић.



Ћорић: Садашња власт је донијела сигурност људи и имовине
Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Недељко Ћорић поручио је да је Република Српска сигурна, захваљујући њеној власти, предвођеној СНСД и подсјетио на период у којем су СДС и ПДП били на власти, када није било безбједности ни људи и имовине. 

„Данас је Република Српска сигурна, захваљујући њеној власти, предвођеној СНСД.  Сјећате се како је било у вријеме СДС и ПДП. Они стално причају да је Република Српска пропала и да у њој царује криминал. Не разумијем онда зашто се онда толико боре да узму нешто што је лоше? Зато  јер само желе да дођу на власт. Њима народ није битан“, истакао је Ћорић и позвао мјештане да буду обазриви на дан избора и не насједају на пропагандне и медијске трикове маркетиншких агенција.