ОГРОМНА ПОДРШКА МЈЕШТАНА МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ЉЕЉЕНЧА КАНДИДАТИМА ДЕМОС-А :: Semberija INFO ::

 

ОГРОМНА ПОДРШКА МЈЕШТАНА МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ЉЕЉЕНЧА КАНДИДАТИМА ДЕМОС-А


Foto: Semberija info
На изузетно посјећеној трибини у Љељенчи, чији је организатор био Чедомир Стојановић, носилац листе за Парламентарну Скупштину БиХ у ИЈ 2, вечерас су се представили кандидати ДЕМОС-а из ИЈ 6 за Народну Скупштину РС и кандидати из ИЈ 2 за Парламентарну Скупштину Бих.
 

-Велико ми је задовољство што смо вечерас у Љељенчи, у мом селу, за које сам везао читав свој живот и гдје и дан данас живим. Морам рећи да смо у претходном периоду у Љељенчи имали изузетно велику подршку и увијек убједљиво побјеђивали. Мјештани овог села су изузетно вриједни људи, а ми добро знамо шта њима недостаје. Увијек смо били уз њих и помагали, а то нам се увијек враћало кроз изборни резултат“, истакао је Чедомир Стојановић, носилац листе у ИЈ 2 за Парламентарну Скупштину Бих и додао да су њихова очекивања која су поставили на почетку кампање остварљива.

-Наша очекивања су 9.500 гласова на подручју регије Бијељина, односно један директан мандат за НС РС, а жеља нам је и да имамо директан мандат за Парламентарну Скупштину БиХ“, рекао је Стојановић.

-Љељенча је једно од најјачих упоришта ДЕМОС-а на подручју града Бијељина. Од мјештана Љељенче константно имамо велико повјерење, а од њих очекујемо да задржимо тај континуитет и на овим изборима, када су у питању посланици у Народној Скупштини РС и Парламентарној Скупштини БиХ“, истакао је Милан Дакић, носилац листе за Народну Скупштину РС у ИЈ 2.



-Оно што је наш понос, јесте да је наш носилац листе за Парламентарну Скупштину БиХ, Чедомир Стојановић родом из Љељенче. Он овдје живи са својом породицом, са родитељима, супругом и дјецом. Одзив и велико присуство мјештана овдје вечерас је доказ какви су наши кадрови, а и наш носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ“, нагласио је Дакић.

Овом приликом Милан Дакић, поручио је да је поред кандидата ДЕМОС-а, веома важно подржати Милорада Додика, као кандидата за предсједника РС и Жељку Цвијановић као члана Предсједништва БиХ.
Зоран Прибишић, кандидат за посланика у Парламентарној Скупштини БиХ у ИЈ 2, поручио је вечерас мјештанима МЗ Љељенча да ће остати уз њих и после избора.



-Увијек смо помагали, како мјештанима Љељенче, тако и свим грађанима Бијељине. На овом крају очекујемо изузетно добре резултате, један директан мандат у НС РС и један у Парламентарној Скупштини БиХ“, истакао је Прибишић.

(Семберија инфо)