Митровић: КЉУЧНО ЈЕ ГЛАСАТИ ЗА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ :: Semberija INFO ::

 

Митровић: КЉУЧНО ЈЕ ГЛАСАТИ ЗА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ


Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је грађанима на окупљању Републичке странке Српске да је кључна ствар за предстојеће изборе да грађани свој глас дају, прије свега, Милораду Додику за предсједника РС и Жељки Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

“Пред нама је озбиљно вријеме, а нама требају озбиљни људи, политичари који су провјерени, људи иза којих стоје дјела, људи који су препознатљиви у народу, државници, лидери који су се доказали - то су наравно представници СНСД-а, јер СНСД има најјаче кандидате Милорада Додика и Жељку Цвијановић", рекао је Митровић на свечаном скупу у организацији РСС.

За разлику од њих иза којих постоје небројена дјела од 2006. до данас, рекао је Митровић, са друге стране имамо Мирка Шаровића, истрошеног политичара и Јелену Тривић, која би мало да се, мало да се коцка, али она нема право да се игра са Републиком Српском. 
"Још мање има право да се коцка са њом, због свих оних који су дали своје животе за стварање наше Републике Српске", рекао је Митровић.

Он је нагласио да су представници СНСД-а представници народа Српске, најбољи међу најбољима.
"Они су најбољи, за разлику од ових који су представници прије свега страних амбасада и страних центара моћи који, не дај Боже, а ја сам сигуран да неће, ако би отишли у Сарајево морали би испуњавати жеље бошњачког Сарајева, морали би испуњавати жеље страних амбасада јер они су финансирани за то и припремани да нашу Републику Српску уведу у БиХ коју желе унитарну", рекао је Митровић.

Такву унитарну БиХ, рекао је, ту муслиманску државу српски народ не жели.
"Или што Бакир у једном свом говору каже да они којима се таква БиХ  не свиђа, могу отићи и на ципелама однијети онолико земље колико се залијепи", рекао је он и поручио да Бакир Изетбеговић не може управљати Српском јер "ми смо на свом".

Ми смо на путу, поручује, јаке стабилне и просперитетне Републике Српске.
"На овим изборима ми гласамо за наше кандидате и будућност наше дјеце, ми гласамо за Републику Српску, гласамо за Милорада Додика и Жељку Цвијановић”, поручио је Митровић.