МИТРОВИЋ У ПРИБОЈУ: “ГЛАС ЗА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋКУ - ГЛАС ЗА СТАБИЛНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ” :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ У ПРИБОЈУ: “ГЛАС ЗА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋКУ - ГЛАС ЗА СТАБИЛНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ”


Носилац посланичке листе СНСД-а из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је вечерас у Прибоју да на предстојећим изборима гласамо за јаку и стабилну Републику Српску - за Милорада Додика и Жељку Цвијановић.

"На овим изборима гласамо за јаку и стабилну Републику Српску или гласамо за унитарну БиХ. Јака и стабилна Република Српска, предвођена Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић, гарантују опстанак Републике Српске у оквиру овакве БиХ каква је загарантована Дејтонским мировним споразумом", рекао је Митровић.

Додик и Цвијановићева су, нагласио је Митровић, одговорни људи иза којих постоје дјела.

“Они су одговорни људи према свом народу, одговорни јер су у тешким тренуцима знали донијети исправне одлуке, увијек у интересу свог народа, а не по жељи странаца. Они су људи који су знали изградити Републику Српску без обзира ко је на власти на локалном нивоу", рекао је Митровић.

"Најбољи примјер је Бијељина, а само ћу један примјер рећи, а то је изградња болнице у овом граду иако је СДС био на власти. То је прва болница која је направљена", истакао је Митровић.

Додик и Цвијановићева су, каже Митровић, људи који слушају захтјеве и потребе свог народа, а Бијељини је то у том тренутку требало.

"Они су они људи који знају шта хоће, а знају како и до циља доћи", нагласио је Митровић.

За разлику од њих, упозорио је он, Мирко Шаровић је "пропали политичар" који је био на власти и имао је прилику да покаже, да гради и изгради, али није урадио ништа.

"Ја се не сјећам, а вјерујем ни ви, да је нешто урадио, изградио или учинио за српски народ. Имамо и кандидата за предсједника Јелену Тришић, намјерно кажем Тришић, пошто је она експонент БН телевизије коју хвале и нека је хвале. Па она је у честим контактима са Шмитом, страним амбасадама што вам довољно говори чији је она човјек и чију политику проводи, али то није политика у интересу Српске", рекао је Митровић.

Он је позвао грађане да дају глас за Републику Српску, Додику и Цвијановићевој, упозоравајући да се не смију подржати они који би сутра у Сарајеву морали испуњавати наредбе бошњачког Сарајева и залагали се за унитарну БиХ.

Митровић је изјавио да Бакир Изетбеговић не може одлучивати о судбини српског народа и гдје ће српски народ живјети, јер ће српски народ живјети тамо гдје је његова домовина, а то је Република Српска", истакао је Митровић.