СНСД - НОВИ ДВОРОВИ: ПОБИЈЕДИЋЕМО, АЛИ НАМ ЗБОГ СРПСКЕ ТРЕБА УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА :: Semberija INFO ::

 

СНСД - НОВИ ДВОРОВИ: ПОБИЈЕДИЋЕМО, АЛИ НАМ ЗБОГ СРПСКЕ ТРЕБА УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА


Кандидат СНСД-а за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Ћорић  је рекао да све анкете показују да ће СНСД побиједити  и на овим изборима, али је затражио од грађана да се додатно ангажују како би та побједа била убједљива и показала да су политике које нуде СДС и ПДП у лику Шаровића и Тривићеве потпуно неприхватљиве.


 
„Ови избори  су врло озбиљни из више разлога. Са једне стране имамо могућност да бирамо између Републике Српске, а са друге унитарну БиХ. Са једне стране  „имамо сигуран двојац Милорада Додика и Жељку Цвијановић који гарантују мир, стабилност, развој, сигурност и просперитет у Републици Српској, а са друге Мирка Шаровића који обећава  некакву његову  бољу будућност и Младена Иванића у лику Јелене Тривић“ рекао је  Ћорић  и истакао и да су  Шаровић и Иванић пропали политичари  и "изданци пропалих политика".
 
Као друге двије добре вијести је истакао да је донијет Закон о бесплатној легализација објеката изграђених до 2013. године и да сљедеће седмице  пензионерима поново бити уплаћено по 100 КМ.
 
Ћорић је рекао да вјерује у јединство за добро Српске, али да има и оних нејаких, политичара који раде под утицајем друге стране, под утицајем  бошњачке политике и дијела међународне заједнице.
 
"Ми ћемо побиједити у Републици Српској, али је врло важно да побиједимо и овдје у Бијељини и свој глас да дамо Милораду Додику и Жељки Цвијановић. Ми ћемо бити само дејтонски дио БиХ и ништа друго не долази у обзир, по цијену одвајања и сједињавања са својом матицом", рекао је Ћорић.
 
Војин Митровић, носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Из Изборне јединице шест, упозорио је вечерас  на трибини у Новим Дворовима  да су предстојећи избори - избори за опстанак Републике Српске или за унитарну БиХ. Он је нагласио да је  једина сигурност за опстанак и стабилност Републике Српске подршка Милораду Додику за предсједника Републике Српске и Жељки Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.
 


"За унитарну БиХ су Мирко Шаровић и Јелена Тривић. Народ је већ одлучио да подржи Милорада Додика и Жељку Цвијановић, јер су они гарант јаке, стабилне и просперитетне Републике Српске", нагласио је Митровић.
 
Кандидат СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Милица Ловрић изразила је увјерење да ће мјештани Нових Дворова на изборима свој глас дати Милораду Додику и Жељки Цвијановић те да ће уз њихову побједу кандидати СНСД-а за Народну скупштину Српске и Представнички дом БиХ , наставити бранити и штитити српске националне интересе.


 
Бранка Марковић Савчић кандидат СДС Семберије на листи СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 6 истакла је да међународна заједница, један њен дио жели да поништи Дејтонски мировни споразум и измијени устав БиХ који је произишао из њега. Тиме се жели изаћи у сусрет политичком Сарајеву и одржати Дејтон 2.



„Већ двадесет година муслимани у БиХ који се сада називају Бошњаци упорно раде да се направи Дејтон два, да се замисао Алије Изетбеговића о унитарном Босном под контролом једног народа реализује. Али тај нови Дејтон не дозвољава Милорад Додик, који није поклекао ни под једним притиском и уцјеном“ рекла је Савчић.

Она је рекла да су чланови СДС Семберије искључени из СДС прије двије године када су предложили Мирку Шаровићу да се уђе у савез за СНСД на локалном нивоу.

„Искључени смо јер смо жељели бољи развој Бијељине, зарад напретка и то се није свидјело Шаровићу. Данас СДС Семберије подржава политику Милорада Додика и зато сам ја овдје на листи и зато имамо подршку чланства које је стварало СДС у Семберији“ рекла је Савчић

Драган Кнежевић кандидат СНСД Семберије на листи СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 6 је нагласио да су и Србија и Република Српска угрожене, Србија по хоризонтали због Косова, а Република Српска по вертикали због рушења односа у БиХ.



„Запад жели показати да је моћан на овом простору, јер не може у Украјини. Жели РС и БиХ да уведе у НАТО и да на власт доведу ове снаге из опозиције. Сјетите се само како је рушен Слободан Милошевић. Користе се исте методе уз огромну медијску машинерију. Немојте то дозволити.  Искључите и не гледајте БН ТВ, јер ми немамо праве опозиције, а они покушавају да преко овог и других медија направе опозицију од свог народа и да се гласа за оне који то не заслужују“ нагласио је Кнежевић