МИЛОРАД ЈОВИЧИЋ, СДС УГЉЕВИК: ПОДСТИЦАЈИМА РАЗВИЈАТИ АГРАР :: Semberija INFO ::

 

МИЛОРАД ЈОВИЧИЋ, СДС УГЉЕВИК: ПОДСТИЦАЈИМА РАЗВИЈАТИ АГРАР


Потребно је подстицати и унапређивати амбијент за рад пољопривредника и њихових домаћинстава, поручио је кандидат СДС-а за посланика Милорад Јовичић из Угљевика.

-Нас који смо давно преузели одговорност за Угљевик и наша села и пољопривреднике везује жеља да се више и боље изграђују села, подстиче аграр, да сви они који мукотрпно раде на пољопривредним домаћинствима имају подршку свих нивоа власти, да наша младост остане у свом завичају, на свом кућном прагу-рекао је Јовичић.

Они који се годинама баве пољопривредном производњом, према Јовичићевим ријечима добро знају, да се у локалној власти, на челу са начелником Василијем Перићем, и његовом екипом, која њега као кандидата, свим срцем подржа, увијек поштовао пољопривредник.

-Обећања која смо дали увијек смо испуњавали. И морамо и хоћемо да држимо ријеч. А , да бисмо могли даље, неопходно је да, као озбиљни и одговорни људи, преузмемо одговорност и за друге нивое власти. Не без разлога, јер знамо више и боље од оних који су, сада, на власти-подсјетио је Јовичић

Само заједно можемо да будемо бољи, успјешнији, задовољнији и поносни на рад наших пољопривредника, истакао је Јовичић.