СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ: НА ЛИСТИ КАНДИДАТА И 17 ДАМА :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ: НА ЛИСТИ КАНДИДАТА И 17 ДАМА


Кандидати Социјалистичке партије Српске за одборнике Скупштине града Бијељина, представили су се данас, 22. октобра, у просторијама партије, поштујући при том све прописане епидемиолошке мјере. Носилац листе СПС Бијељина Срђан Мијатовић, рекао је да листу чине кандидати свих занимања, запослени и незапослени,млађи и старији, а међу 36 кандидата је и 17 дама.

-Заједничко свима нама је жеља да рјешавамо нагомилане проблеме у нашем граду, да смо искрени и људи којима је истински стало до остварења циља, а то је квалитетнији живот свих нас. Залагаћемо се за све оно што је неопходно промијенити, покренути и реализовати“, рекао је Мијатовић и нагласио да ће водити фер и коректну кампању.

Мијатовић је нагласио да је, с обзиром на погоршање епидемиолошке ситуације, и уз максимално поштовање мјера, јер је дошло до погоршања епидемиолошке ситуације, а здравље становништва је најважније.

-Управо из тих разлога нисмо свих 36 дошли да се представимо, јер желимо дати примјер и другима о неопходности поштовања мјера. Такође, желимо указати на непотребно трошење новца на промотивни материјал, јер та средства је боље употријебити за потребе категорија становништва које су незавидном положају“; рекао је Мијатовић. Он је нагласио да не желе да дају нереална обећања суграђанима.

-Неодговорно је рећи да ћемо незапосленим обезбиједити запослење и да ћемо одмах ријешити све проблеме који су нагомилани у нашем друштву. Кад бисмо то обећали, то би било неискрено и у том случају не бисмо стајали испред вас и гледали вас у очи. Чланови СПС-а, ће се борити за стварање услова за економски развој, за инфрастуктуру која је један од битиних чинилаца у економском развоју. Борићемо се за сваког нашег грађанина, јер наши грађани заслужују да живе живот достојан човјека“, поручио је Мијатовић. Кандидат за одборника Новка Мирић рекла је да је најстарији кандидат на одборничкој листи СПС Бијељина и да жели да у Бијељини и Републици Српској млади људи добију шансу да живе од свог рада, да формирају породице, да његују традицију, чувају морални лик борца који је стварао Републику Српску и да воле своју Републику.

-Наш слоган је Будућност Српске, будућност Бијељине. Сигурна сам да заједништвом можемо изградити амбијент у ком ће наш град бити истински град будућности за све генерације, а посебно најмлађе“, рекла је Мирићева.

Семберија инфо