ГРАД БИЈЕЉИНА МОРА ДА ЗАДРЖИ МЛАДЕ ЈЕР СУ ОНИ БУДУЋНОСТ  :: Semberija INFO ::

 

ГРАД БИЈЕЉИНА МОРА ДА ЗАДРЖИ МЛАДЕ ЈЕР СУ ОНИ БУДУЋНОСТ 


Кандидати са листе СНСД-а за одборнике у Скупштини града Бијељина, Нада Станчић, др Александар Стевановић и Станислав Милошевић организововали су данас штанд исред тржног центра Фортуна у Бијељини гдје су дијелили промотивни материјал и информисали  грађане о програму дјеловања, идејама за које се залажу и конкретним рјешењима за поједина питања.  

"Залагаћу се за бољи живот грађана Бијељине јер сматрам да то може много боље него до сада. Први пут сам на одборничкој листи захваљујући мом директору проф.др Златку Максимовићу  који је имао повјерења у мене и ја ћу се трудити да то повјерење оправдам , рекла је одборнички кандидат Нада Станчић, специјалиста струковна медицинска сестра .Она је додала да ће своје активности усмјерити ка промоцији здравља, као најважнијег ресурса социјалног, економског и личног развоја те истакла значај сестринске професије као стуба здравственог система.
                                     
Кандидат за одборника др Александар Стевановић је истакао да град Бијељина мора да задржи младе људе јер су они  будућност, али у исто вријеме не смије се запоставити и најстарија популација. " Морамо да створимо боље услове које ће привући младе људе, омогућити нова радна мјеста, јер Бијељина је град будућности, а без младих будућности нема. Ако имамо стабилну економију и пензије ће бити сигурне, чиме ћемо осигурати и егистенцију наших најстаријих суграђана, изјавио је одборнички кандидат др Александар Стевановић. Он је рекао да су на штанду наприсутнији били млађи суграђани које је занимао програм запошљавања, а да су пензионери највише забринути за здравље и редовне пензије.