СЛАТКИ ДАН У ОРГАНИЗАЦИЈИ ЖЕНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

СЛАТКИ ДАН У ОРГАНИЗАЦИЈИ ЖЕНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА


Чланице Актива жена Уједињене Српксе Бијељина су данас у центру града промовисале циљеве и програм Уједињене Српске. У складу са епидемиолошким мјерама дружење је трајало читаво поподне, уз послужење које су припремиле чланице Актива жена.


Веома сам задовољна дружењем са нашим Бијељинцима. Показали су занимање за наш рад. Једини начин да се помогне људима и да се унаприједи нешто у нашем граду јесте да саслушамо који су то проблеми. Знам да је многима доста исте приче пред изборе, да не воле када им у руке дајемо пропагандни материјал или када лијепимо плакате, али ако једна странка као сто је Уједиње Српска тако рапидно расте, а нисмо имали одборника, онда су препознали да су другачији и да нисмо сви исти”, истакла је Бранка Стевановиц, предсједница Актива жена Уједињене Српска Бијељина.

Подршку данашњој акцији жена из Уједињене Српске Бијељина је дао и актив жена из Брчког.

Нашој акцији су се придрузиле и чланице Актива жена из Брцчог сто ми је посебно драго. Сарадња међу градовима треба да постоји, размјена искустава и мишљења је значајна за сваки посао, а за политику највише“, истакла је Стевановићева.


(Моја Бијељина)