СДС Семберија: Град и Влада да помогну Бањи Дворови :: Semberija INFO ::

 

СДС Семберија: Град и Влада да помогну Бањи Дворови


Дворови су село добрих домаћина, а Бања Дворови је огроман потенцијал који треба боље користити, не само како би била отворена нова радна мјеста, већ би повезивањем Бање са семберским пољопривредницима био омогућен сигурнији пласман пољопривредних производа – истакнуто је, између осталог, приликом синоћног разговора кандидата Странке демократске Српске Семберија за градоначелника и одборнике са мјештанима Дворова.
 
- Ова мјесна заједница је практично предграђе Бијељине и у инфраструктуру у Дворовима током претходних десетак година уложено је преко два и по милиона конвертибилних марака. Ипак, питање свих питања је Бања Дворови, која треба да буде носилац развоја не само Дворова или Семберије, већ цијеле регије. Недавно смо се са српским чланом Предсједништва БиХ и предсједником Владе Републике Српске договорили да заједно помогнемо Бањи да стане на ноге. Овдје треба, прије свега, завршити хотел и затворени базен и то ће бити први корак да Бања заживи у пуном капацитету – оцијенио је тренутни градоначелник и кандидат СДС Семберија за нови градоначелнички мандат Мићо Мићић.

 
На скупу СДС Семберија обратила се и Сњежана Кашиковић, кандидат за одборника у Скупштини Града, истакавши да је њен главни циљ унапређење положаја дјеце, јер je професионално везана за дјецу као психолог у вртићу.
 
- С друге стране, моји родитељи су настањени у Дворовима, упозната сам са потребама ове мјесне заједнице и мислим да би развој Бање био важан за развој цијелог Града Бијељина – истиче Сњежана Кашиковић.

Semberija info