ЕПЛ ЋЕ АЈФОН 14 СЕРИЈУ ПРЕДСТАВИТИ НЕШТО РАНИЈЕ? :: Semberija INFO ::

 

ЕПЛ ЋЕ АЈФОН 14 СЕРИЈУ ПРЕДСТАВИТИ НЕШТО РАНИЈЕ?


Како бројни медији преносе, а засновано на информацијама аналитичара Марка Гурмана, Аппле ће своју иПхоне 14 серију представити нешто раније него што је то било прошле године.

Прошлогодишња иПхоне 13 серија је представљена 14. септембра и у продаји се појавила крајем месеца, а ове године се очекује да ће иПхоне 14 серија бити представљена 7. септембра. Такође , у продаји би требало да се нађе већ од 16. септембра.

Током овогодишње презентације, Аппле би требало да наступи агресивно, са четири телефона, међу којима су стандардни иПхоне 14 и иПхоне 14 Маx са великим екраном. Постојаће и Про линија, која ће имати надоградњу процесора, камере и других функција, а овде спадају иПхоне 14 Про и иПхоне 14 Про Маx.

Очекује се да ће телефони без "Про" у називу користити прошлогодишњи Аппле A15 Биониц чипсет, док ће "Про" модели добити нови и надограђени A16 Биониц чип.

Иако се очекује да ће иПхоне 14 бити представљен само око недељу дана раније него прошлогодишњи модел, то је и даље добар знак да индустрија проналази баланс у ланцу снабдевања потрошача, без подизања цена или великих одлагања.

(b92)