Меган Фокс на питање гдје су јој дјеца: "Знала сам да сам нешто заборавила" :: Semberija INFO ::

 

Меган Фокс на питање гдје су јој дјеца: "Знала сам да сам нешто заборавила"


Меган Фокс изазвала је бројне негативне коментаре испод посљедњих фотографија које је објавила на свом Инстаграм профилу, а на једну опаску је одлучила да реагује.

Наиме, испод низа фотографија на којима позира у црном топу и с капом на глави, заредали су се коментари на рачун њеног изгледа. 

"Пластика је штетна за околину", "Изгледаш као Кардашијанке сада и то је тако разочаравајуће", "Молим те, смањи с пластичним операцијама. Некад си била тако лијепа", писали су јој пратиоци, али Меган на те коментаре није реаговала.

Међутим, кад ју је једна жена упитала гдје су јој дјеца, глумица јој је одговорила.

"Стани, стани... Ја имам дјецу? О Боже, знала сам да сам нешто заборавила. Молим вас брзо назовите Беверли Хилс хотел, ту сам их посљедњи пут видела. Можда их је неко предао у 'изгубљено-нађено'", одговорила је Фоксова.

Подсјећамо, Меган има троје дјеце које је добила у браку с бившим супругом Брајаном Остином Грином. Пар се развео у мају 2020. године, а Брајан је из медија сазнао да Меган жели развод. Убрзо је открила и да се заљубила у репера Машин Ган Келија за кога је тренутно вјерена, преноси Б92.


​Глас Српске