Жели развод послије једног дана брака због свадбене торте :: Semberija INFO ::

 

Жели развод послије једног дана брака због свадбене торте


Новопечена супруга је рекла да се жели развести од мужа само дан након вјенчања због шале са свадбеном тортом коју је направио.

Она је детаљно описала ситуацију у Слејтовој колумни савјета "Деар Пруденце" прошле године, објаснивши зашто је тачно жељела прекинути свој брак тако изненада.

Њене изјаве можете пронаћи у наставку:

"Удала сам се мало прије Божића и надам се да ћу се развести или поништити брак до краја јануара.

Никада ми није било стало до вјенчања, али нисам се томе противила. Па када ме је мој момак запросио 2020., одлучили смо се за то.

Свако од нас је преузео отприлике пола одговорности за организацију вјенчања, али мислим да сам била прилично разумна у погледу компромиса кад је он нешто стварно желио."

Постојало је само једно 'тврдо и брзо' правило, од жене када се радило о вјенчању, а то је било да младожења "не трља торту у њено лице на пријему."

"Мислећи да је разуман човјек који ме добро познаје... али није", наставила је.

"Умјесто тога, зграбио ме је за потиљак и гурнуо ми главу у торту. То је било планирано јер је торта била уништена, а имао је хрпу колача као резерву."

Био је то потез који је на крају натјерао младу да преиспита своју везу.

"Сљедећи дан сам му рекла да смо завршили."

Али људи око ње позивају је да се помири са својим новим мужем и да му да другу прилику јер вјерују да млада "претјерује".

"Врло сам клаустрофобична након саобраћајне незгоде прије много година и потпуно сам се успаничила кад ме је гурнуо у колач и тамо држао", објаснила је жена.

Потом је додала:

"Сви су толико уједињени и сигурни у своје увјерење да чиним ужасну грешку да се питам јесу ли у праву."

Као одговор, Пруденс је савјетовала младу да послуша саму себе, назвавши младожењине поступке "црвеном заставом".

"Сви су сигурни да гријешите, али нису они ти који се сваки дан морају пробудити с мушкарцем чије их понашање масовно одбија. Ви гријешите. Дакле, морате слушати само себе", рекла је Пруденс.

Наставила је:

"Мислим да је оно што је учинио уствари упозорење да не поштује тебе и твоје жеље - да не спомињем физичку агресију - али чак и да није, довољна је чињеница да ти се стварно није свиђало.

Направите менталну биљешку о томе ко од ваших вољених не цијени вашу срећу и наставите с разводом," закључила је Пруденс.

Прича је такође подијељена на Реддитовом форуму "Wеддинг Схаминг" гдје су људи такође подржали одлуку новопечене супругу, преноси "Индy100".

(Независне)