Службена премијера новог БМW-овог концепта 2. септембра :: Semberija INFO ::

 

Службена премијера новог БМW-овог концепта 2. септембра


Иако неке компаније још увијек не виде будућност аутомобилске индустрије, неке друге компаније желе загазити великим корацима у нови свијет електричних аутомобила. Ако је судити по вањском, али и унутрашњем дизајну новог БМW-овог концепта којег су назвали Неуе Классе ЕВ (нова класа ЕВ возила) и који смо најавили већ раније, чини се како компанија из Баварске има будућност у новом свијету.
 
О самој продаји је наравно тешко сада говорити, то ће пресудити сами купци, но оно што нас очекује 2. септембраа је и службена премијера овог врло занимљивог концепта, а који инспирацију вуче из модела из давне 1962. године. Нови дизајн је иновативан, свјеж, препознатљив и тешко ћете моћи проћи поред њега, а да се не окренете за њим, једноставно је друкчији.
 
Оно што је посебно занимљиво је како Неуе Классе неће бити само један модел, него се ради о чак шест различитих модела који ће лежати на истој платформи, а који ће се појавити у продаји у наредних 24 мјесеца, од седана преко цроссовера па све до великих СУВ модела.
 
(Независне - Рачунало.цом)