КУТАК ЗА СЛОБОДАН ТРЕНУТАК :: Semberija INFO ::

 

КУТАК ЗА СЛОБОДАН ТРЕНУТАК


Камо среће, када би ово, што су урадили станари зграде у Улици Раје Бањичића 12, био примјер другима, живјели бисмо као у бајци.
 

Они су, на иницијативу, предсједника Заједнице етажних власника, одлучили да, према неким својим замислима и личним инспирацијама, оплеме паркинг - простор који се налази у залеђу зграде.

Циљ нам је првенствено био да направимо занимљив кутак за дјецу, а и за старије да могу да уживају у миру. Симболично смо скупљали неке добровољне прилоге да купимо оно што нисмо могли наћи у природи. Користили смо и неке одбачене предмете које смо смјештали на одређена мјеста, за која смо мислили да ће се лијепо уклопити и бити функционални. Најважније нам је било, а и сада да што више уљепшамо простор за малишане, а и да им привучемо пажњу да се ту што чешће играју, јер им је ту и најбезбједније, првенствено, јер нису крај улице'', појашњава предсједник Заједнице етажних власника ове зграде који је, како тврди, и много тога сам, и уз помоћ комшија урадио у том прелијепом кутку.
 

Морамо признати, збиља је то ,,кутак за сваки слободан тренутак'' и камо среће да и други имају бар неко слично мјесто овоме, у Раје Бањичића 12, како би могли уживати у њему, али за тако нешто треба имати и вољу и жељу.
Јасно је, да и то није довољно, без труда и рада нема ништа.

Семберија инфо