У сриједу облачно са кишом :: Semberija INFO ::

 

У сриједу облачно са кишом


У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно са мјестимичном кишом, на југу ће бити пљускова, а рјеђе и грмљавине, уз дневну температуру ваздуха од нула до девет степени Целзијусових.

Ујутро ће бити облачно, уз мјестимичну киша на југу, у централном појасу и на сјеверу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне доћи ће до престанка падавина у сјеверној половини земље, а увече и током ноћи биће падавина углавном у јужнијим крајевима. Само на вишим планинама накратко је могућа појава сусњежице или слабог снијега.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, југоисточног смијера, а у Херцеговини на моменте и појачан, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до осам, а највиша дневна од четири до девет, на планинама од нула Целзијусових степени.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Сански мост три, Бањалука четири, Вишеград пет, Гацко шест, Добој, Калиновик и Мраковица осам, Бијељина и Зворник девет, Дринић 10, Билећа и Сарајево 11, Мостар и Тузла 13, те Неум 14 Целзијусових степени.

Срна / Инфо Бијељина