ТРБ НА НАЈВЕЋЕМ СВЈЕТСКОМ САЈМУ НАОРУЖАЊА У АБУ ДАБИЈУ :: Semberija INFO ::

 

ТРБ НА НАЈВЕЋЕМ СВЈЕТСКОМ САЈМУ НАОРУЖАЊА У АБУ ДАБИЈУ


Компанија Технички ремонт Братунац /ТРБ/ учествоваће и ове године на престижном сајму војне опреме ИДЕX  /Тхе интернатионал дефенце еxхибитион анд цонференце/ у Абу Дабију у Уједињеним Арапским Емиратима од  21. до 25. фебруара.

Већ трећи пут ТРБ се традиционално представља на овој највећој свјетској манифестацији  наоружања,  која ће ове године окупити 1.300 компанија из више од 60 земаља.

ТРБ ће свјетској јавности представити све иновације планиране за 2021. годину, али и добро познате, усавршене, прозводе компаније полуаутоматски пиштољ “РС 9 Вампир” и упаљаче за војну намјену,  а посебна атракција биће  интерактивна презентација наших производа и презентација у виртуелној реалности.

Компанија у континуитету улаже у све сегменте, од машина, људских ресурса, до маркетинга и учешћа на сајмовима.

“ТРБ је трајно опредјељен да има константно присуство на регионалном и међународном тржишту и из тог разлога у 2021. години тежиште смо дали на 3 сајма, Партнер у Београду, ЕДЕX у Египту и ИДЕX у Абу Дабију. И у околностима пандемије вируса корона интензивно радимо, склапају се нови уговори, није отпуштен ниједан радник, а у плану су и нова радна мјеста. Константно радимо на унапређењу свих аспеката пословања фирме, развоја нових производа као и на усавршавању наших кадрова. Учешће на сајму у Абу Дабију је још један од доказа да компанија ТРБ не одустаје од својих идеја и циљева. Успјели смо да се позиционирамо у сам врх намјенске индустирије у региону, а и шире. Управо непрестана улагања у људске капацитете као и у њихово усавршавање су нам то и омогућили, стога се и нећемо задржати на тренутном нивоу него наставити са улагањима”, каже генерални директор и већински власник ТРБ-а Славен Ристић

На сајму ИДЕX ТРБ ће излагати у хали 12, на штанду Б14.