"Нико неће остати жив"; Наставља се хаос у Црној Гори – бомбе у школама; Огласио се Ђукановић :: Semberija INFO ::

 

"Нико неће остати жив"; Наставља се хаос у Црној Гори – бомбе у школама; Огласио се Ђукановић


У 41 основној школи у Црној Гори пријављена је дојава о бомби, саопштило је Министарство просвете, науке, културе и спорта те земље.

Због панике је обустављена настава у свим школама у земљи, казао је портпарол Министарства Бојан Кнежевић.
Евакуисане су школе у Подгорици, Никшићу, Бару, Беранама, Бијелом Пољу, Колашину, Херцег Новом, Цетињу, Андријевици, Улцињу, Котору, Рожајама, а дојава бомбе стигла је и Општини и суду у Бару. Из Управе полиције је саопштено да су екипе у школама и контроле су у току.

"На територији школе подметнуто је много бомби. Увек смо сањали о освети. Ми ћемо се осветити, доћи ћемо у школу. Све ћемо побити. Нико неће остати жив. Цели град ће крварити”, порука је коју су добиле све школе које су евакуисане.

Огласио се и председник Црне Горе Мило Ђукановић позвао је надлежне да хитно реагују поводом најновијих дојава о подметању бомби.

"Безбедност деце, ако најрањивије категорије друштва и свих грађана мора бити апсолутни приоритет државе и сваког појединца", написао је он на Твитеру. Дојаве о бомбама, Ђукановић је ставио у контекст избора нове владе и почетка туристичке сезоне.


​Б92