Лидер РСС Славенко Ристић честитао новоизабраном предсједнику Црне Горе :: Semberija INFO ::

 

Лидер РСС Славенко Ристић честитао новоизабраном предсједнику Црне Горе


Лидер Републичке странке Српске Славенко Ристић честитао је господину Јакову Милатовићу избор за предсједника Црне Горе, пожеливши му да ову земљу поведе путем јаког економског и привредног развоја, а да његовим суграђанима обезбиједи сигуран социјални амбијент, уз поштовање темеља традиције и културе, без којих је немогуће сачувати идентитет било ког народа.

- Сигуран сам да је пред Црном Гором период у којем ће морати да донесе тешке и озбиљне одлуке, али да ћете приликом сваке од њих ослушкивати и пулс народа, оне покретачке снаге која је у вама видјела дашак промјена које су неминовне. Предсједништво Републичке странке Српске и њени чланови пратили су у претходном периоду догађаје на политичкој сцени Црне Горе, са жељом да наша браћа са којом смо увијек имали добросусједске односе, изаберу пут напретка и не забораве вриједности на којима су стасале и одрастале генерације прије њих – поручио је Ристић у честитки.

Он је истакао да се нада да ће се господин Милатовић сваког дана предсједничког мандата који је пред њим, водити општим добром сваког појединца и да ће везе Републике Српске и Црне Горе добити нову димензију у свјетлу савремених глобалних кретања. 


РСС