Несвакидашња несрећа: Двије дјевојчице повријеђене након што је на њих пао фрижидер :: Semberija INFO ::

 

Несвакидашња несрећа: Двије дјевојчице повријеђене након што је на њих пао фрижидер


Двије дјевојчице повријеђене су након што је на њих у сриједу пао фрижидер за пиће који се налазио уз киоск испред Друге основне школе у Широком Бријегу.

"Дјевојчица рођена 2014. године хоспитализована је на Клиничком одјелу за дјечју хирургију. Задобила је лакше тјелесне повреде и тренутно је изван животне опасности", рекли су из Универзитетско клиничке болнице Мостар.

 Како неслужбено дознаје портал Јabuka.tv   друга дјевојчица, такође рођена 2014. године задобила је лакше тјелесне повреде те је након прегледа у Дому здравља Широки Бријег отпуштена на кућно лијечење.

Иначе, ради се о ученицама трећег разреда Друге основне школе Широки Бријег, а с њима је била и трећа колегица из разреда која није озлијеђена, неслужбено се дознаје.

"У сриједу у 14:20 часова ПУ Широки Бријег је запримила пријаву да је у просторије Хитне помоћи у Широком Бријегу, у пратњи мајке приступило малољетно дијете, те затражило љекарску помоћ због повреда које је задобило истог дана око 14:00 сатикада је испред киоска на двоје малољетне дјеце пао фрижидер који се налазио испред киоска.

Киоск се већ неко вријеме налази у школском дворишту на западној страни док се претходних година налазио с јужне стране.

Иначе, у близини киоска налази се један од улаза у школско двориште, а већ дуже вријеме на самом улазу налази се разбацана камена коцка од тротоара која је и сам представљала опасност узимајући у обзир да тај улаз користе најмлађи ученици.

(Глас Српске)