КК "УНСУ": Најава за Отворено Карате Првенство Града Бијељине „Трофеј Бијељине 2019“. :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ": Најава за Отворено Карате Првенство Града Бијељине „Трофеј Бијељине 2019“.


У недјељу, 09. јуна 2018. године у Бијељини ће се одржати друго по реду Отворено Карате Првенство Града Бијељине „Трофеј Бијељине 2019“.

Турнир интернационалног карактера организује карате клуб „УНСУ“ из Бијељине, уз генерално покровитељство Града Бијељине, помоћ Министарства за Породицу, омладину и спорт Републике Српске, те одобрење и подршку карате савеза Републике Српске и Карате савеза Босне и Херцеговине.

Подсјећамо вас, да смо прошле године на првом Отвореним Карате Првенству Града Бијељине угостили 57 клубова са тачно 622 учесника и да смо у потпуности испоштовали све што смо најављивали уочи истог.

Као организатори овогодишњег турнира, заједно са Генералним покровитељем Скупштином Града Бијељина и уз помоћ осталих наших спонзора и пријатеља потрудићемо се да у односу на прошлу годину будемо на још вишем и квалитетнијем нивоу у техничком и сваком другом аспекту.
Наша жеља је да у Бијељини и овог пута окупимо не само масован број клубова и такмичара, већ оне најбоље; клубове, тренере, такмичаре, судије и све друге и да сви буду задовољни како би се видјели поново и 2020 године.

Према прелиминарним најавама клубова ове године очекујемо учешће преко 80 клубова из Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе, Македоније, Словеније, Хрватске, Аустрије и Мађарске и Италије са преко 800 такмичара и такмичарки свих узраста у мушкој и женској конкуренцији.

Оно што ће сигурно овај турнир учинити још квалитетнијим и занимљивијим, као што је и прошле године, јесте ревијални дио у склопу отварања турнира под називом “СУПЕР 8 СЕНИОР" у којем ћемо се потрудити да представимо неке од најбољих сениора и сениорки из БиХ и региона. Поред тога, новина су тежинске категорије код сениора и сениорки гдје смо се одлучили за олимпијске категорије а све из разлога што већег броја мечева за учеснике.

Овим поводом, у име УО клуба, те у име Организационог Одбора турнира, част нам је и задовољство што вас можемо позвати да будете учесници другог по реду Отвореног Карате Првенства Града Бијељине "ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2019"

С надом да ће те својим учешћем подржати наш клуб, те организацију турнира и да се тим поводом видимо у Бијељини упућујемо вам најсрдачније спортске поздраве.

Добро дошли у Град Бијељину!
Добро дошли на друго Отворено карате првенство Града Бијељине “ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2019”

Извор: Карате клуб "УНСУ" Бијељина