КК "УНСУ" ПОБЈЕДНИК РЕГИОНАЛНЕ КАРАТЕ ЛИГЕ ЗА МЛАДЕ И ПЕРСПЕКТИВНЕ :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ" ПОБЈЕДНИК РЕГИОНАЛНЕ КАРАТЕ ЛИГЕ ЗА МЛАДЕ И ПЕРСПЕКТИВНЕ


У организацији Регионалног карате савеза Бирача, Мајевице, Семберије и Посавине (РКС БМСиП-е) протекле суботе у Брчком је одржано друго завршно коло Регионалне БМСиП-е карате лиге за младе и перспективне каратисте за 2022. годину.



У екипној конкуренцији у категорији пионира екипа Карате клуба "УНСУ" у саставу: Андреј Јаковљевић, Славољуб Недић, Андреј Ђурић, Урош Јошић, Лазар Шикуљак  и Вукашин Трипуновић  издоминирала је побједивши у свих пет кола. Узимајући у обзир да су и у првом колу, љетос у Дервенти, такође били непобједиви заслужено су освојили пехар побједника и тиме понијели титулу најбоље мушке екипе у регији.



Исто тако, дјевојчице у саставу: Марија Мијић, Јана Ивковић, Николина Маринковић, Неда Тодић и Милица Мијић без пораза су у оба кола лиге стигле до пехара и титуле најбоље женске екипе у регији.

- Овим резултатима наш клуб је у свеукупном пласману заузео прво мјесто. Пехар побједника овогодишње Регионалне БМСиП-е карате лиге за младе красит ће наше витрине и бити још један у низу доказа квалитетног систематског рада нашег клуба. Резултатима које су постигли наши такмичари и такмичарке у Брчком на најбољи начин закључујемо више него успјешну такмичарску сезону. У име УО клуба, честитамо нашим такмичарима и такмичаркама на постигнутим резултатима!

Родитељима, пријатељима клуба као и нашем генералним спонзору Лyкос Балкан Металс се захваљујемо на подршци током цијеле године! Велико хвала свим медијима који нас прате и подржавају! За све чланове клуба слиједи краћи одмор преко празника, а потом наставак рада и припрема за сезону испред нас", стоји у саопштењу КК "УНСУ" из Бијељине.


​КК УНСУ