Одбојкаши Радника забиљежили су и тринаесту побједу заредом. :: Semberija INFO ::

 

Одбојкаши Радника забиљежили су и тринаесту побједу заредом.


Фото - Инфо Бијељина
Овај пут "жртва" је била Модрича за нова три бода и побједу 3-1.

Бијељинци су одлично отворили утакмицу и брзо стекли предност која је износила максималних 7 поена при резултату 20-13.Модричани се нису предавали и након серије грешака домаће екипе, али и одличне одбране гостију у завршници сета одбојкаши из Модриче реализују прву сет лопту за вођство 0-1 у сетовима.

Губитак сета није обесхрабрио Бијељинце који су се консолидовали, појачали сервис и блок те други сет ријешили у своју корист са 25-18. У трећем сету на терену је постојала само једна екипа Радник, а резултат 25-9 за наше одбојкаше показује каква је игра виђена. Четврти сет је домаћин рутински добио 25-20 не дозволивши Модричанима да "откину" бод који би им много значио у борби за опстанак.

Ово је била трећа утакмица у седам дана, а Бијељинцима предстоје још двије у наредних седам дана.Прва већ у уторак у Бијељини против Босне у реваншу полуфинала Купа БиХ, а у суботу наши одбојкаши гостују у Сарајеву последњепласираној екипи Илиџе.

Вриједи споменути да су у домаћој екипи највише поена освојили Адаи Xиу Yин Ка са 20, Поповић Милош са 18 и Никола Дрљић са 12 поена.

Радник је тренутно првопласирани, али екипа Домаљевца своју утакмицу игра данас и евентуалном побједом ће поново бити на челу Премијер лиге БиХ.


ОДБОЈКАШКИ КЛУБ "РАДНИК" БИЈЕЉИНА