КК „ПАНТЕРИ ПЛУС“: ДВА ВИЦЕПРВАКА РЕПУБЛИКЕ :: Semberija INFO ::

 

КК „ПАНТЕРИ ПЛУС“: ДВА ВИЦЕПРВАКА РЕПУБЛИКЕ


У недјељу, 12. фебруара у Бањалуци је одржано Првенство Републике Српске у каратеу за сениоре, ветеране и пара-каратисте. Учествовало је 18 клубова и 83 такмичара.

Карате клуб „Пантери плус“ су у сениорској категорији наступили са двојицом такмичара и остварили запажен резултат. Двојица такмичара и, на крају првенства двије сребрне медаље на прсима Пантерових каратиста. Миле Иванић је освојио сребро у категорији до 84кг док је Бранко Живковић наступио у категорији преко 84кг.



- Чланови нашег клуба настављају са успјесима и у сениорској конкуренцији. Честитке“, рекли су кратко у Карате клубу „Пантери плус“.



На првенству је, осим наведеног двојца наступало још пет каратиста из Бијељине. Након извјесног времена на татами једног великог такмичења се вратио Саша Недић из КК „УНСУ“ који је у категорији сениора преко 84кг освојио бронзану медаљу. 

Ту је била и четворка из КК „Шампиони“: Марковић Лазар (-67кг) сребрна медаља, Александар Новицки (-84кг) бронзана медаља, Милош Симић (-75кг) бронзана медаља и Никола Зеленовић-Благојевић (-67кг).