НЕДИЋУ ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА СЕНИОРСКОМ ПРВЕНСТВУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

НЕДИЋУ ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА СЕНИОРСКОМ ПРВЕНСТВУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


У организацији Карате савеза Републике Српске у недјељу у Бањалуци је одржано појединачно и екипно Првенство Републике Српске за сениоре и сениорке, те паракаратисте.

У категорији 84+ најбољи сениор КК "УНСУ", Саша Недић наступио је послије скоро двогодишње паузе и освојио врло важно треће мјесто. 

- Непотпуно спреман и са малом повредом, овај резултат, како за њега тако и за наш клуб у овом тренутку је задовољавајући. Најважније је, да је наш најбољи сениор поново у такмичарском погону клуба, наравно уз постепено враћање, односно достизање жељене форме за наступе, како на домаћој тако и међународној сцени", стоји у саопштењу КК "УНСУ".



Поред првенства, у Бања Луци се дан раније одржао едукативно - лиценцни семинар за судије, тренере, испитиваче и делегате у организацији Карате савеза Републике Српске. 

- Испред нашег клуба присуствовали су и лиценцирали судије: Саша Недић, Ања Павловић и Јелена Трипуновић која је по први пут лиценцирана и за тренера, тако да је наш клуб ове године богатији за још једног званичног тренера", кажу у КК "УНСУ".

Предавачи на семинару били су: проф. Страхиња Тепавчевић и Интернационални ЊКФ судија госп. Милан Ковачевић, те др. Синиша Гатарић.