Тренери Школе фудбала "Соццер кидс Бијељина" посјетили ЈУ Дјечији вртић "Чика Јова Змај" Бијељина :: Semberija INFO ::

 

Тренери Школе фудбала "Соццер кидс Бијељина" посјетили ЈУ Дјечији вртић "Чика Јова Змај" Бијељина


"Задовољство је радити и дружити се са дјецом предшколског узраста. Овом приликом желим да се захвалим на указаном повјерењу и позиву, директору вртића господину Славиши Вујановићу као и сјајним васпитачима који свакодневно свој посао обављају вриједно и професионално.


 
Данашњи животи одраслих су веома брзи и стресни, што се преноси на најмлађе. Нажалост, дјецу од тога не моземо изоловати али моземо их од најраније доби учити како да се носе са свим што им живот доноси. 



СПОРТ као здрав начин живота дјеци, а и одраслима доноси потпуно другачије сагледавање проблема и њихово рјешавање. Укључивањем дјеце у спортске активности има вишеструки значај. Из тог разлога апелујемо родитељима да своју дјецу укључе у спорт, јер их на тај начин од малих ногу учимо како да превазиђу све препреке које им живот доноси."-рекла је Биљана Петровић, тренер и предсједник Школе фудбала "Соццер кидс Бијељина".


 
Ми као Школа фудбала "Соццер кидс Бијељина" стојим на располагању свим вртићима, основним школама као и другим установама које раде са дјецом да помогнемо и заједничким радом уљепшамо безбрижно дјетињство нашој дјеци, рекли су из ове школе фудбала.