Soccer kids Бијељина гост финала :: Semberija INFO ::

 

Soccer kids Бијељина гост финала


Синоћ је у Бијељини почела финална серија за футсал првака БиХ, измеђе КМФ Радника МД Схоп и актуелног прваку ФK Мостар СГ.

Част да заједно са финалистима на почетку утakмице изађу на паркет добили су и најмлађи полазници школе фудбала "Soccer kids Бијељина". Без имало треме, пред више од 800 гледалаца, будући шампиони су у полувремну утакмице публици показали свој таленат.



"Овом приликом желимо да се захвалиемо Управи КМФ Радник, на челу са Данијелом Перићем, који су нас позвали да будемо дио ове историјске утакмице. Драго нам је што су препознали наш квалитетан и предан рад и што је баш наша школа позвана да прва буде гост КМФ Радник. Два наша члана су данас играчи КМФ Радник, Филип Јовановић и Жарко Перковић који су актери ове финалне серије. Као најстарија школа фудбала у граду, ранијих година на овом истом паркету смо освојила многе медаља на Зимској лиги која се организује у нашем граду."- поручилi су из школе фудбала Soccer kids Бијељина .

Наш школа и сви наши чланови футсалерима Радника желимо да буду храбри и јаки и да трећу годину за редом донесу шампионски пехар у Бијељину.


Soccer kids Бијељина