ШФ "СОЦЦЕР КИДС БИЈЕЉИНА" СЛАВИ 12. РОЂЕНДАН!!! :: Semberija INFO ::

 

ШФ "СОЦЦЕР КИДС БИЈЕЉИНА" СЛАВИ 12. РОЂЕНДАН!!!


Драги "сокераши" желим да Вам пренесем јако важну поруку, а Вама који то нисте, желим да саопштим ко су заправо ови шампиони.
 
Кроз године, Ваш клуб је растао и постао симбол страсти према фудбалу, али и извор инспирације за многе дјевојчице и дјечаке да заиграју фудбал.

Ваша храброст, упорност и тимски дух су увјиек били извор дивљења. Када изађете на терен, срца навијача куцају у ритму Ваших корака. 
 
Ви нисте само тим који даје голове, побјеђује, осваја медаље...већ и породица која се безусловно воли. Кроз успоне и падове, Ви сте показали непоколебљиву снагу и оданост једни према другима. Та веза, та јединствена љубав према клубу и игри, чини Вас посебним.
 
У свакој утакмици, Ваша страст је све јача, а Ваша игра постаје умјетност. Када се удружите на терену, стварате незаборавне тренутке. Ваша преданост тренингу, тактици и дисциплини је инспирација за све нас који Вас пратимо.

Кроз године, Ваш клуб је постао и симбол заједништва и повезаности. Иза сваке побједе стоји тимски рад, а иза сваког пораза стоји снага да се поново устане и бори до неке нове побједе. Ви сте примјер храбрости и упорности да се велики снови остварују.
 
У овом посебном дану, желим Вам још много голова, побједа, медаља,  успјеха, радости и неизмерну срећу у година која долазе. Нека свака побједа буде слатка као мед, а сваки пораз нека Вас ојача и научи неку лекцију.
 
Хвала Вам што сте дио наших живота, што доносите радост и узбуђење нашим срцима, хвала и што промовишете наш град широм региона.

Свим играчима, тренерима, особљу, бившим члановима и навијачима школе фудбала "Соццер кидс Бијељина" желим срећан 12. рођендан!!!

 ...ИДЕМО ДАЉЕ..!!!