СТРИЈЕЛЦИ СК „ТРБ“ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

СТРИЈЕЛЦИ СК „ТРБ“ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ



Првог и другог јула у Требињу је одржано Првенство Републике Српске у стрељаштву, за јуниорске и сениорске категорије. На првенству је наступило седам такмичара Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине остваривши, по обичају, запажене резултате.  

Софија Ракић је освојила прво мјесто и титулу шампиона Републике Српске у стрељаштву и у јуниорској и у сениорској категорији, а пратила ју је клупска колегиница Марија Трифковић која је у обје конкуренције, и јуниорској и сениорској освојила вицешампионске наслове. Ана Перић је у обје дисциплине заузела четврто мјесто са заостатком од само два погођена круга у односу на трећепласирану такмичарку.

У категорији сениора, Предраг Ракић је освојио друго мјесто док је мушка сениорска екипа СК "ТРБ" у екипној конкуренцији освојила треће мјесто.  Наступили су још и Андреја Митровић, Андреј Лукић и Владан Ђокић. 

Ово првенство је означило и крај првог дијела такмичарске сезоне. Стријелци иду на заслужен одмор који ће трајати до почетка нових припрема које су заказане за почетак августа.