Макић и Адамовић побједници 12. тениског турнира “Лопаре Опен 2023” :: Semberija INFO ::

 

Макић и Адамовић побједници 12. тениског турнира “Лопаре Опен 2023”


На тениском турниру „Лопаре опен 2023“, који је трајао два дана, наступило је 20 такмичара из Бијељине, Зворника, Лознице, Тузле, Живиница и Брчког. На турниру, који је одржан на тениском терену „Гаврић“ титулу побједника у конкуренцију до 55 година однио је Немања Макић из Бијељине који је у финалном мечу побиједио Николу Стевановића резултатом 2:0 у сетовима (7:5 6:1), док је у  конкренцију 55+тријумфовао Слађо Адамовић побједом над Ратком Новаковићем 6:2 6:2.

Макић, иначе прошлогодишњи финалиста, овај пута отишао је корак даље и узео најсјајније одличје.

-На крају сам уз велику борбу и велику жељу успио побиједити“, рекао је Макић, који је тренер на тениском терену Дрина. Никола Стевановић рекао је да га је полуфинални меч од 2 и по сата исцрпио и да није могао пружити јачи отпор у финалу.

-Честитам противнику на изузетној игри и борбености, а грчеви су ме спријечили да пружим јачи отпор”, рекао је Стевановић. Побјединик у конкурецији преко 55 година, Слађо Адамовић, похвалио је организацију турнира из наду да ће доћи у следеће године. Организатор турнира Драгиша Гаврић саопштио је да су за дванаести по реду турнир уручени пехари, новчане награде побједнику и другопласираном као и турнирске мајице за све учеснике.

-Пехари су додијељени у обје категорије, док су најбоља двојица у категорији 55- добили и новчане награде,”рекао је Гаврић.