ФК „Радник“ добио новог спонзора :: Semberija INFO ::

 

ФК „Радник“ добио новог спонзора



У службеним просторијама ФК „Радник“ Бијељина данас је потписан спонзорски уговор између највећег фудбалског клуба у Семберији и спортске кладионице БетОле. Резултат је ово настојања управе клуба да обезбиједи што боље материјалне предуслове за реализацију постављених циљева. Компанија Weld Mag DOO из Брчког одлучила је били генерални спонзор Фудбалског клуба „Радник“ за сезону 2023/24. промовишући свој бренд БетОле. 



- На прошлој конференцији најавио сам потписивање нових спонзорских уговора са реномираним компанијама и то се данас остварило. Данашњи догађај је велики подстрек свим клупским структурама и изузетно смо задовољни што је дошло до озваничења сарадње, а компанији БетОле смо захвални што је показала висок ниво друштвене одговорности према нашем колективу, али и свим Бијељинцима којима је Радник у срцу“, изјавио је Горан Јањић, спортски директор ФК „Радник“.

Директор компаније БетОле, Миодраг Тодоровић нагласио је лидерску позицију ове компаније на тржишту БиХ и региона, те да је данашње потписивање уговора о спонзорству логичан слијед догађаја јер постоји снажна опредијељеност ове компаније ка подршци највећем спортском бренду Семберије.



- Свјесни историје клуба, његове традиције, али и препознатљивости бренда, одлучили смо се да подржимо клуб у периоду његове потпуне афирмације. Не кријем чињеницу да нас је посебно привукла амбиција клуба за највишим пласманом, увидјевши да дијелимо исте вриједности, односно побједнички менталитет. Није било друге опције него да се овим споразумом о партнерстви увежемо и заједно кренемо у побједе“, рекао је Миодраг Тодоровић.

Из клуба и компаније БетОле најавили су да све навијаче очекују вриједна изненађења на утакмицама, те још једном позвају све љубитеље спорта да подрже фудбалере Радника у овој сезони.