РК Бијељина: Пријем у Бечу :: Semberija INFO ::

 

РК Бијељина: Пријем у Бечу


Млади рукометаши Бијељине данас су имали пријем у представништву Републике Српске у Аустрији.
 
Пријем за играче и руководство РК Бијељина су организовали шеф представништва Републике Српске у Аустрији господин Младен Филиповић и његови сарадници уједно и угледни привредници и спортисти Родољуб Савић, Недељко Малић и Илија Туфегџић.


 
Родољуб Савић је рођени бијељинац који дуги низ година живи и успјешно послује у Бечу.
Власник је ланца малопроодајних радњи у Аустрији под именом Спар.
 
Шеф представништва Републике Српске у Аустрији г. Младен Филиповић , најзаслужнији је што ће млади играчи РК Бијељина узети учешће на рукометном турниру који се игра у наредна три дана у главном граду Аустрије.


 
Младен Филиповић је обезбједио смјештај, храну, ланч пакете и све остало што је било потребно како би млади рукометаши из Бијељине имали добре услове за боравак и играње у наредних 5 дана.
 
Приликом посјете представништву Републике Српске руководство клуба је искористило прилику да се захвали домаћину Младену Филиповићу и његовим сарадницима на срдачном дочеку и том приликом уручили симболичне поклоне.
 
Руководство клуба и играчи су приликом пријема изразили захвалност свом домаћину Младену Филиповићу и позвали га да дође у Бијељину на следећи Бијељина Хандбалл ЦУП 2024.


 
Млади рукометаши Бијељине су искористили слободно вријеме тако што су заједно са својим домаћинима посјетили Пратер луна парк и остале знаменитости града Беча.


 
Сутра у петак 25.8.2023 у 12h рукометаши Бијељине играју своју прву утакмицу на турниру.