Драговић суров: Овако не може да се игра Лига шампиона :: Semberija INFO ::

 

Драговић суров: Овако не може да се игра Лига шампиона


Foto: Facebook/FK Crvena zvezda
Црвена звезда је на крају имала и прилику преко Олајинке да дође до ремија, али Лајпциг је био бољи, био је реалан капитен Александар Драговић. И веома критичан, јер руку на срце црвено-бели су играли добро само пола сата у 90 минута.

"Заслужено смо изгубили, могли смо да губимо 3:0, 4:0, а можда смо могли на крају на срећу да буде и 2:2. Али, овако не може да се игра у Лиги шампиона", рекао је Драговић за ТВ Арена спорт.

Наредни меч у Берну против Јанг Бојса је кључан за црвено-беле, али ће Звезде, по мишљењу капитена, морати да одигра много боље него до сада.

"Ако будемо играли као данас изгубићемо и тамо. Морамо да се дигнемо. Ако желимо да узмемо неки бод или победимо, мора сваки играч да се пробуди и да будемо бољи. Ако хоћемо да освајамо бодове у Лиги шампиона, свако од нас мора боље, да буде на сто одсто. И појединачно и тимски. Не може да се игра Лига шампиона ако се не трудимо. Морамо боље. Данас смо заслужено изгубили".

Драговић је на крају истакао да Звезда није много тога научила у претходна четири меча.

"Хтели смо да играмо пресинг а то нисмо могли. Они су стално слали лопту у простор, стварали шансе. Спасио нас Глазер. Причамо два месеца о томе како треба да играмо, а нисмо ништа научили. Морамо да учимо", критички је закључио капитен "црвено-белих".
 
(Независне)