Хандбалл Цлимаx Цуп: Српска опет блистала :: Semberija INFO ::

 

Хандбалл Цлимаx Цуп: Српска опет блистала


И другу побједу забиљежили су млади рукометаши Републике Српске на турниру у Солуну. Овог пута су, у утакмици другог кола Групе "А" кудикамо били бољи од екипе Козани коју су добили са 27:10 (12:1).

Све вријеме су кадети Српске били доминантни и њихов тријумф ниједног тренутка није долазио у питање. Код наше селекције Виктор Стојановић дао је четири гола, а Филип Игњатић имао је седам одбрана од чега два седмерца. Селектор Немања Дмитровић и овог пута дао је прилику свим играчима.

Република Српска: Игњатић (7 одбрана, 2 седмерца), Којановић (4 одбране), Пурић (3 одбране), Лолић 2, Зец, Слијепчевић 2, Стојановић 4, Максимовић, Тубин 2, Ступар 3, Ђекић 2, Вејновић 2, Пепић 3, Капор 1, Лукач, Мехмедовић 3, Богданић 3.



Наши талентовани рукометаши имали су подршку са трибина од госпође Јелене Јовановић која је иначе шеф Представништва Републике Српске овдје у Солуну која је значајно помогла да се ови дјечаци појаве на овом јаком турниру.

Кадети Републике Српске вечерас од 20.20 часова играју против АЕСХ Пyлаиа.
 
Рукометни клуб Бијељина има 4 играча у најбољој селекцији Републике Српске.
Свој клуб и Град Бијељину представљају:

Павле Капор, Анес Мехмедовић, Рашо Пепић и Лука Вејновић који играју веома запажену улогу у екипи селектора Немање Дмитровића.
 
У делегацији кадетске рукометне репрезентације Републике Српске су чланови РК Бијељина Обренко Миљковић и Богдан Ранкић.
 
У наставку турнира очекује се највиши пласман талентоване генерације из Републике Српске.