Завршен зимски одмор за фудбалере Звијезде 09 :: Semberija INFO ::

 

Завршен зимски одмор за фудбалере Звијезде 09


Извор: Глас Српске

​БИЈЕЉИНА- По веома хладном времену на спортском комплексу етно-села Станишићи почеле су припреме премијерлигаша Звијезде 09 за прољећни дио првенства у коме ће једини циљ бити опстанак у премијерлигашком друштву.

- Свим играчима желим добро здравље и надам се да ћете се добро припремити за прољећни дио првенства. Квалитет имамо што смо показали у посљедњим утакмица, тако да вјерујем у вас и да ћемо заједнички остварити зацртани циљ, а то је опстанак у Премијер лиги БиХ – нагласио је предсједник клуба Борис Станишић.

Спортски директор Стефан Петровић поздравио је играче и представио новог тренера голмана Драгана Сретенијевића

- Надам се да сте се одморили и напунили батерије за наставак премијер лиге БиХ. Ову полусезону голмани ће имати новог тренера, а то је познато лице у свијету фудбала. Што се тиче играчког кадра, упознати сте са одласцима на крају сезоне. У наредним данима очекујем да ћемо имати јаснију слику са играчким кадром, а свакако желимо да ојачамо позиције за које сматрамо да су дефицитарне - рекао је Петровић.

Шеф стручног штаба Дарко Милисављевић, коме се на прозивку јавило 28 фудбалера изнио је план рада.

- Комплетне припреме одрадићемо у етно-селу Станишићи. За сад идемо са једним тренингом дневно, а већ од следеће седмице крећу пријатељске утакмице. У плану је одигравање четири припремне до сусрета осмине финала Купа БиХ против Борца. Знам да имамо квалитет, то смо и показали. Вјерујем у вас и идемо заједнички да минус осам на табели што прије стигнемо и уђемо у равноправну трку за опстанак у Премијер лиги - истакао је Милисављевић.

Екипа Звијезде 09 прву припремну утакмицу игра у Панчеву у уторак 16. јануара против Железничара.