КУП БИХ: СУТРА ИГРАЈУ БОРАЦ И ЗВИЈЕЗДА 09 :: Semberija INFO ::

 

КУП БИХ: СУТРА ИГРАЈУ БОРАЦ И ЗВИЈЕЗДА 09


Foto: Ilustracija
Синошњи дуел ФК „Вележ“ и ФК „Тузла Сити“ био је прва такмичарска утакмица под кровом Фудбалског/Ногометног савеза Босне и Херцеговине у 2024. години. Данас и сутра биће одигране преостале утакмице осмине финала Купа БиХ. Између осталих, сутра ће у Бањалуци снаге одмјерити ФК „Борац“ и ФК „Звијезда 09“.

-Борац је фаворит у сутрашњем дуелу. Иза себе имају успјешну полусезону, добра су екипа а иза себе имају одличан циклус припрема у овој зимској паузи. Међутим , ми не путујему у Бањалуку са бијелом заставом. Одрадили смо квалитетне припреме пред наставак Премијер лиге БиХ и појачали екипу са неколико квалитетних фудбалера тако да можемо обећати велику борбу на Градском стадиону у Бањалуци“, рекли су за „Семберија ИНФО“ из ФК „Звијезда 09“.

Пред меч са семберским премијерлигашем, изјаве за медије су дали тренер и капитен ФК „Борац“. Шеф стручног штаба бањалучке екипе, Винко Мариновић рекао је да са пуно оптимизма дочекује прољетни дио сезоне.

-Вјерујем да ћемо одиграти добру утакмицу и изборити пласман у наредну рунду такмичења. Неће то бити лако. Звијезда 09 је показала да има квалитет, али ми желимо да наставимо низ који смо имали током јесени“, изјавио је Мариновић док је Срђан Граховац, капитен ФК „Борац“ нагласио да је екипа Звијезде 09 у досадашњем дијелу сезоне показала да посједује квалитет, показавши колико знају бити незгодни тако да ће његови суиграчи морати бити фокусирани и сконцентрисани од прве до задње минуте.

Подсјећања ради, крајем септембра прошле године одигране су утакмице 1/16 Купа БиХ гдје су Семберци са 1:3 савладали екипу ГНК „Братство“ из Босанске Крупе док су Бањалучани минималним резултатом славили против ФК „Радник“ из Хаџића.