Голови Борца за памћење, Терзић погодио с центра :: Semberija INFO ::

 

Голови Борца за памћење, Терзић погодио с центра


Извор: Глас Српске

БАЊАЛУКА - Сјајни евроголови, сигурна игра током меча донијела је Борцу побједу против ГОШК-а 3:0 . Тако су Бањалучани стекли девет бодова предности у односу на Зрињски пред велики дерби.

Борац је већ на старту показао да жели да бодови остану на Градском стадиону. Запријетио је Јово Лукић који као да је наговјестио голеаду у наставку меча. Млади Давид Вуковић је постигао свој првенац у “црвено-плавом” дресу и то на спектакуларан начин.

Наиме млади играч се ослободио чувара на ивици шеснаестерца а затим погодио рашље противничког гола. До краја првог дијела Борац је имао иницијативу и неколико шанси док су гости пријетили преко Скорупа.

На старту другог дијела нападач гостију Хасукић је могао да донесе изједначење. Није у томе успио и брзо је стигла велика казна. Прво се Јово Лукић одлично снашао у 63.минуту. 

Само два минута касније још један евро гол. Василије Терзић је примјетио да је голман гостију Шутковић превише изашао. Везни играч Борца је шутирао са половине терена и погодио за 3:0.