КМФ "Радник МД Шоп" са првог мјеста у доигравање за првака :: Semberija INFO ::

 

КМФ "Радник МД Шоп" са првог мјеста у доигравање за првака



У току претходног викенда одигране су утакмице 18. кола футсал Премијер лиге БиХ. Било је то посљедње коло регуларног дијела такмичења након којег су познати путници у доигравање, као и екипе које се селе у нижи ранг. Екипе из Бијељине и Мостара су се директно пласирале у полуфинале и сада чекају своје противнике. Бијељинци су на тај начин другу годину заредом осигурали предност домаћег терена кроз комплетно доигравање. 



У 18. колу КМФ "Радник МД Шоп" је гостовао екипи МНК "Слога" из Горњег Вакуфа, а тренер Трифковић је шансу пружио јуниорима и играчима који су имали мању минутажу у претходном периоду. Домаћи су славили резултатом 4:1, а стријелац за Радник је био Немања Ракић.

Полуфиналне утакмице су на програму почетком маја, али играчи екипе КМФ "Радник МД Шоп" неће одмарати, јер их у априлу очекује утакмица полуфинала Купа Босне и Херцеговине против МНК "Буба Мара" из Цазина као и завршница Купа Републике Српске, која је на програму 12. и 13. априла у дворани Гимназије у Бијељини.

-Такође, и наша У19 екипа је освојила прво мјесто, те се као прваци групе Сјевер, Премијер лиге БиХ пласирала на завршни турнир, које је на програму 20. и 21. априла ове године", стоји у саопштењу КМФ "Радник МД Шоп".