Одбојка: Радник против Звезде 27.11.2018. :: Semberija INFO ::

 

Одбојка: Радник против Звезде 27.11.2018.


По први пут у историји, бијељински Одбојкашки клуб Радник ове сезоне учествује у Купу изазивача Европске одбојкашке конфедерације. Прва утакмица на распореду је у уторак 27.11.2018. године, а противник је Црвена звезда из Београда.
 
- Сви у клубу са великим нестрпљењем очекују сусрет против Звезде. Велика је привилегија бити први у нечему, а одбојкаши ове генерације биће упамћени као први који су представљали клуб у неком од европских такмичења. Имамо искуства играња у Балканском купу клубова, али ово је нешто сасвим друго. Ми се спремамо да се прикажемо у што бољем свјетлу, а за шта ће то бити довољно, остаје нам да видимо. Мислим да мотива неће недостајати, тако да очекујем одличну одбојкашку представу. Надам се да ће и трибине бити попуњене, и да ће атмосфера бити на нивоу једне европске утакмице, рекао је тренер сениора Владимир Милићевић.



Меч против Црвене звезде игра се у градској спортској дворани у Рачанској улици, у уторак 27.11.2018. године, са почетком у 19:30 часова. Улаз на утакмицу је бесплатан. Реванш сусрет на распореду је у сриједу 05.12.2018. године у Београду, са почетком у 19:00 часова.