Uspješno završena besplatna Škola plivanja za najmlađe Ugljevičane: Finansirano iz lokalnog budžeta :: Semberija INFO ::

 

Uspješno završena besplatna Škola plivanja za najmlađe Ugljevičane: Finansirano iz lokalnog budžeta


U Ugljeviku je večeras uspješno završena besplatna Škola plivanja za 90 djece uzrasta od pet do deset godina koje je u cjelosti finansirano iz lokalnog budžeta.

Trener Škole plivanja Mladen Stevanović rekao je da su mali plivači sa instruktorima vježbali ukupno tri sedmice.



-Djeca su uživala kao i svih prethodnih godina. Tokom obuke preplivali s dionicu od petnaest metara sa samostalnim skokom u vodu-naveo je Stevanović.

On je zahvalio načelniku i rukovodstvu opštine Ugljevik, Sportsko-rekreativnom centru bazeni „Rudar“ i roditeljima mališana.

-Nadam se da smo im pomogli da ostvare svoje plivačke snove i da u budućnosti plivaju samostalno-dodao je Stevanović.



Načelnik Ugljevika Vasilije Perić, zajedno sa predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoranom Lazićem i zamjenikom načelnika Vanjom Zekić  uručio je polaznicima diplome o uspješno završenoj obuci plivanja.
Perić je istakao da je želja rukovodstva ove opštine da sva djeca nauče da plivaju i da se naviknu zdravom načinu života.



-Predivan je ambijent u ovom kompleksu ali i  lijepa prilika da se zahvalimo Stevanoviću na tradicionalnoj Školi plivanja koja se organizuje za naša najmlađe sugrađane dugi niz godina unazad-rekao je Perić i najavio dalju podršku ovakvim i sličnim aktivnostima koje promovišu zdrav život.

Direktor Sportsko-rekreativnog centra bazeni „Rudar“ Slaviša Jović izrazio je zadovoljstvo jer su i ove godine bili u prilici da ugoste mališane tokom obuke i napomenuo da je cijele sezone djeci uzrasta do deset godina besplatan ulaz na bazene.



-Važno je da mališani nauče samostalno plivati, ali i da se druže, šire ljubav i radost-naglasio je Jović.