PROIZVODI SA MAJEVICE NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLjOPRIVREDE, LOVA I RIBOLOVA “INTERAGRO 2023” U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

PROIZVODI SA MAJEVICE NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLjOPRIVREDE, LOVA I RIBOLOVA “INTERAGRO 2023” U BIJELjINI


Na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“, koji je danas otvoren u Bijeljini, predstavljena je i opština Lopare na čijem štandu predstavljeni proizvodi Poljoprivredne zadruge “Zarac”, Udruženje pčelara “Zlatna košnica”, vodeničara Anđelka Delića i drugih proizvođača sa Majevice.

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je izrazio zadovoljstvo što se na sajmu predstavlja velika lepeza poljoprivrednih proizvoda sa Majevice, koji su izazvali veliko interesovanje posjetilaca.

“Posebno zadovoljstvo je što su štand opštine Lopare danas posjetili brojni posjetioci , a među njima su bili i Vojin Mitrović, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske i Savo Minić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, koji je danas i otvorio 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro 2023”, rekao je Ristić.

Partneri Sajma Interagro su Privredna komora Vojvodine i Privredna komora Republike Srpske, a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.