LIŠEN SLOBODE JER JE NANIO TEŠKE TJELESNE POVREDE :: Semberija INFO ::

 

LIŠEN SLOBODE JER JE NANIO TEŠKE TJELESNE POVREDE


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina lišili su slobode lice A.D. iz Bijeljine zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.
 
Naime, Policijskoj stanici Bijeljina, 20. marta 2022. godine, oko 01,45 časova prijavljeno je,  da su  u Ulici Stefana Dečanskog, ispred noćnog kluba u Bijeljini, fizički napadnuta lica D.M. i N.M. obojica državljani Republike Srbije. Oštećena lica su napadnuta od strane NN muškog lica, koji ih je više puta udario u predjelu glave, usljed čega je lica D.M. zadobio teške tjelesne povrede (prelom vilice), dok je lice N.M. zadobio teške tjelesne povrede u vidu napuknuća vilice, navedene povrede su konstatovane od strane ljekara Medicinskog centra.
 
Operativnim radom na terenu policijski službenici istog dana identifikovali su i pronašli lice koje je nanijelo teške tjelesne povrede.
 
Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta A.D. će danas, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“, biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.