Prodavnica zdrave hrane "Špajz": Proslavili drugi rođendan :: Semberija INFO ::

 

Prodavnica zdrave hrane "Špajz": Proslavili drugi rođendan


Prodavnica zdrave hrane "Špajz" početkom septembra proslavila svoj 2. rođendan.

- Ovim putem želimo da se zahvalimo svima na povjerenju i ogromnoj podršci tokom dvije godine. Veliko hvala svim našim saradnicima, zadovoljstvo nam je da gradimo ovako lijepu zajednicu uz pomoć tako inspirativnih ljudi! Hvala svima koji su uz nas, hvala našim kupcima na povjerenju! Iza nas su dvije izazovne i veoma uspiješne godine! 

Trudićemo se da nam naredne godine budu još uspješnije, a naši kupci još zadovoljniji i zdraviji! 



Za sve vas, vrata ŠPAJZA su otvorena svakim radnim danom (u periodu od 8 do - 18 č, subotom od 8 - 16 č) u Ulici Miloša Crnjanskog 24, kod Zelene pijace i vodotornja.

U  našoj ponudi imamo organskih i gluten-fri (free) namirnica, superfud (food), brašna, tjestenine, žitarice, suvo voće, kandirano voće, orašasti plodovi, hladno cijeđena ulja, sjemenke, zaslađivače, čokolade bez šećera, preko 120 vrsta rinfuznih biljnih i ljekovitih čajeva, biljne tinkture, etarska ulja, veliki asortiman začina, najširi asortiman sertifikovano organske hrane, domaće i iz uvoza, biljnog i životinjskog porijekla, svježe i upakovane! 

Ljubazni i obučeni radnici su tu da vam daju pravi savjet i objašnjenje u vezi odabranog proizvoda.

Dođite da zajedno mijenjamo loše navike u ishrani i unesemo novine u svoj život, da organska hrana od sada postane vaša svakodnevnica i princip zdravog života’’, poručuju iz ,,Špajz"-a.