„STUDIO OLENA“: DA DIMITRIJE OZDRAVI :: Semberija INFO ::

 

„STUDIO OLENA“: DA DIMITRIJE OZDRAVI


Plesni klub  „Studio Olena“ osnovan je u Bijeljini prije 11 godina kao rezultat iskrene želje nekoliko entuzijasta. Želja je bila, i ostala, da se mladima pruži prilika da upoznaju ples u što boljim uslovima, od strane stručnih plesnih pedagoga.

I tako, svaka godina učenja novih plesnih koraka, svaka takmičarska godina završavana je velikim Novogodišnjim koncertom u velikoj sali Centra za kulturu „Semberija“. Ni ova godina nije bila izuzetak.



U srijedu, 28. decembra 2022. godine održan je još jedan novogodišnji koncert, ovaj put humanitarnog karaktera, „Zimska plesna čarolija - Da Dimitrije ozdravi“. Zaljubljenici u ples ove godine nisu naplaćivali karte za koncert. Umjesto toga pozvali su sve prisutne da svojim novčanim prilozima pomognu liječenje malog Dimitrija Marinkovića. 

- Željeli smo da damo svoj doprinos ozdravljenju Dimitrija. Prvobitno smo planirali da početkom decembra održimo poseban koncert baš zbog njega ali je na kraju prevagnulo mišljenje da napravimo ovako, jedan koncert sa dva razloga, sa dva motiva. Zadovoljni smo odzivom naših prijatelja, svjesni da smo sakupili nedovoljno za potpuno izliječenje dječaka ali i svjesni da smo našoj djeci, pored plesnih koraka još jednom pokazali kako se treba ponašati kroz život“, rekao je za „Semberija INFO“ Zlatan Dragić, predsjednik UO plesnog kluba „Studio Olena“.


STUDIO OLENA