GRADONAČELNIK MIĆIĆ ORGANIZOVAO PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE BORAČKE ORGANIZACIJE GRADA BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK MIĆIĆ ORGANIZOVAO PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE BORAČKE ORGANIZACIJE GRADA BIJELjINA


U proteklim godinama puno smo uradili na stambenom zbirnjavanju porodica poginulih boraca i RVI, kao i na izdvajanju jednokratnih pomoći za demobilisane borce i ratne vojne invalide. Uvijek smo nastojali da pomažemo svima podjednako, u skladu sa našim trenutnim mogućnostima, izjavio je gradnačelnik Mićo Mićić pozdravljajući predstavnike Boračke organizacije grada Bijeljina, predstavnike Udruženja nestalih boraca i civila Semberije i majevice, kao i predstavnike udruženja ratnih vojnih invalida grada Bijeljina na tradicionalnom Novogodišnjem prijemu. Gradonačelnik Mićić im je u ime Gradske uprave poželio zdravlje, uspjeh i porodičnu sreću u nastupajućoj godini.

Predstavnike boračke populacije pozdravili su i zamjenik gradonačelnika Predrag Jović i načelnik Odjeljenja za boračko – invalidsku zaštitu Radomir Marjanović.

Miodrag Stevanović, predsjednik Gradske boračke organizacije Bijeljina istakao je tom prilikom da  je Gradska uprava u proteklih 25 godina puno učinila na rješavanju egzistencijalnog i stambenog statusa demobilisanih boraca, te da se nada da i u narednom periodu ta briga neće izostati.

On je naglasio da veliki broj demobilisanih boraca još uvijek živi u siromaštvu, da se u ratu ispoljilo jedinstvo naroda i vojske, te da se samo jedinstvenim pristupom mogu rješavati brojna pitanja i problemi ove populacije.

portal Semberija info(Lj. Ljubojević)