POZORIŠNI FESTIVAL “DANI KOMEDIJE”: DO 31. MARTA PET PREDSTAVA ZA LjUBITELjE KOMEDIJE :: Semberija INFO ::

 

POZORIŠNI FESTIVAL “DANI KOMEDIJE”: DO 31. MARTA PET PREDSTAVA ZA LjUBITELjE KOMEDIJE


Večeras je i zvanično otvoren Pozorišni festival “Dani komedije”, a publika će moći uživati u pet predstava pozorišta iz Srbije i Republike Srpske.



Prva na repertoaru večeras, (ponedeljak 27. mart), od 20 časova je predstava “Hrkači” Narodnog pozorišta Republike Srpske za koju tekst i režiju potpisuje Nikola Pejaković, režiju Andrea Ada Lazić, a igraju Nikolina Friganović, Miljka Brđanin, Ljubiša Savanović i Danilo Kerkez.



U utorak, 28. marta, na repertoaru je predstava “Veliki talas” pozorišta “Areus art” iz Vranja, dok će u srijedu, 29. marta, publika imati priliku da gleda predstavu “Šta je sobar video” Agencije “Scena” iz Beograda. Predstava “Šećer je sitan, osim kad je kocka” Gradskog pozorišta “Jazavac” iz Banjaluke biće odigrana u četvrtak, 30. marta, a u petak, 31. marta, komad “Sportsko srce” beogradskog “Zvezdara teatra” zatvoriće manifestaciju.



Početak predstava planiran je od 20 časova, a cijena ulaznica je od 15 do 20 KM, dok je komplet ulaznica 75 KM. Pokrovitelji Pozorišnog festivala su Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Gradska uprava Bijeljina.