Odbojkaši Radnika savladali ekipu Modriče :: Semberija INFO ::

 

Odbojkaši Radnika savladali ekipu Modriče


Odbojkaši Radnika u subotu su na domaćem terenu savladali ekipu Modriče rezultatom 3:1 u setovima (25:10, 23:25, 25:21, 25:17)
 
U subotu smo ponovo dobili potvrdu da je Radnik već jedna od najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini, sa kojom rivali teško mogu da se nose.
 
Radnik je do pobjede predvodio sjajni Adi Osmanović sa 24 poena, a pratio ga je Miloš Popović sa 17 poena. U protivničkom taboru najbolji je bio Velibor Vuković sa 20 poena.
 
Bolje je Radnik otvorio meč te su prvi set dobili ubjedljivo, rezultatom 25:10.
 
Već u drugom setu gosti su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i pokušaju da poravnaju rezultat. To im je ubrzo pošlo za rukom, pošto je Modriču ka zacrtanom cilju na početku druge dionice poveo Vuković Velibor.
 
Nastavljena je velika borba i u narednom setu, u kom je početak bio izjednačen. Međutim, podigao je tim koji predvodi Vladimir Milićević sampouzdanje i napravio razliku od četiri poena. Za sve su se pitali odbojkaši iz Bijeljine, koji su svoju prednost uspjeli da održe i sa 25:21 došli na korak od trijumfa. 
 
Radnik je sve bolje i bolje izgledao, dok Modriča kao da je digla bijelu zastavicu. Nisu imali odgovor za raspoložene Bijeljince, koji su od početka pa do kraja diktirali tempo i rezultat. Pokušavao je trener Cvijić sa izmjenama da nešto promijeni, ali njegovi igrači nisu bili na prepoznatljivom nivou, a djelovalo je kao da je posle drugog seta na terenu bila neka druga ekipa. Grabio je Radnik ka pobjedi i set ubjedljivo riješio u svoju korist sa 25:17 i pobjedu od 3-1.