Uspješno završen prvi "Soccer kamp" :: Semberija INFO ::

 

Uspješno završen prvi "Soccer kamp"


Učesnici prvog "Soccer kampa" juče se vratili kući puni lijepih utisaka i uspomena.
 
Iako se utisci još nisu slegli, uspjeli smo da od koordinatora kampa Biljane Petrović, dobijemo prve impresije:
 
"Još uvijek sumiramo utiske i sagledavamo urađeno u proteklih nekolilo dana. Sa ponosom mogu da kažem da je iza nas još jedan jako uspješan projekat.



Ovom prilikom, prije svega zelim da čestitam svim učesnicima kampa, njihovim roditeljima i trenerima na izvanredno odradjenom kampu." 
 
Vrlo sadržajano je bilo tokom svih šest dana kampa. Polaznici kampa su imali priliku da treniraju, igraju utakmice, slušaju edukativna predvanja, ali i vremena za druženje i odmor. 


 
"Kada je u pitanju trenažni proces mogu reci da je sve funkionisalo vrlo profesionalno i da su treneri odlično obavljali svoj posao.

Naš cilj je prvenstveno bio brinuti se o djeci, osigurati im zabavu i omogućiti im napredak u njihovom sportskom razvoju.

Dali smo sve od sebe da našim učesnicima kampa ovih šest dana bude nezaboravno. Osnažeena su stara i stvorena nova prijateljstva. Ovaj kamp je pokazao i da mladi mogu uživati bez mobilnih telefona, računara i tv-a. 



Trudili smo se podići organizaciju na sto veći nivo kako bi sve savršeno funkcionisalo. Veliki tim trenera je imao zadatak da bude tu za svu djecu kako ne bi osjetili odsustvo roditelja. Posebna zahvalnost doktoru Bojanu Kenjiću, kojem dugujemo veliku zahvalnost i koji je boravio sa nama svih šest dana i brinuo se o djeci, ali na svu sreću posla nije imao."- rekla je Biljana Petrović koordinator kampa.
 
Veliko hvala svim roditeljima što su nam povjerili svoju djecu i njihove riječi podrške nam mnogo znače. Mi IDEMO DALjE ,sa novim projektima, planovima i sadržajima...