AKK „ŽIG TIM“: NA TRGU PROMOCIJA AUTO SPORTA :: Semberija INFO ::

 

AKK „ŽIG TIM“: NA TRGU PROMOCIJA AUTO SPORTA


Auto karting klub „Žig Tim“ iz Dvorova organizovaće u Bijeljini, 30. septembra međunarodnu auto slalom trku koja će se bodovati za prvenstvo Centralno evropske zone CEZ, Otvoreno prvenstvo RS i Šampionat BiH.



Trka će se održati na relaciji Komitska ulica (START) - Mučenika Romanovih (CILj). Do danas je prijavljeno 45 ekipa a organizatori očekuju da će se u narednih sedam dana prijaviti još 40. Pored domaćih vozača pravo učešća imaju vozači iz još 15 zemalja Evrope.



Verifikacija i tehnički prijem će se održati u petak 29. septembra na servisnom parkiralištu u periodu od 16 do 21 čas uz druženje i nastup Lavirint benda.



Povodom održavanja navedene trke organizatori će danas u periodu od 16 do 22 časa, na gradskom trgu svim zainteresovanim građanima približiti sve detalje koje se tiču samog Auto karting kluba „Žig Tim“, njegovih vozača i dosadašnjih uspjeha, kao i sve detalje koje se tiču predstojeće auto slalom trke.



-Pozivamo Vas da ispratite oba događaja i da na najbolji način promovišemo naš grad, auto trke i auto slalom uopšte“, stoji u pozivu AKK „Žig Tim“.

(Semberija info)