ОТВОРЕНА КЊИГА ЖАЛОСТИ У СДСС МИЋО МИЋИЋ :: Semberija INFO ::

 

ОТВОРЕНА КЊИГА ЖАЛОСТИ У СДСС МИЋО МИЋИЋ


У просторијама Странке демократске Српске Семберија Мићо Мићић, у Улици Атинска 2, отворена је Књига жалости поводом смрти градоначелника Бјељине и предсједника СДСС Миће Мићића. Страначке колеге и пријатељи, емотивним ријечима уписују се у Књигу жалости, а један од дугогодишњих страначких колега, написао је да „бира ријечи којима да се опрости, јер, тешко се растати од пријатеља и човјека, као што је био Мићо Мићић“.


-Вјечно ћеш живјети нашим срцима“... Ваше страначке колеге, наставиће  путем, којим сте Ви, не својом вољом, прерано напустили“....Много сте урадили за Бијељину. Неки ће то знати трајно цијенити!....Драги пријатељу, дугогодишњи сарадниче! Искрено жалим што не могу са Тобом да планирам нов е подухвате! Учинио си много за Семберију, град Бијељину и све грађане! Почивај у миру!....Збогом драги шефе!. Били сте велики човјек, а велики људи никад не умиру!“..... само су неке од реченица које су у Књигу жалости уписали страначке колеге и пријатељи.

Комеморација поводом смрти градоначелника Мићића биће одржана у петак, 25. децембра, у Центру за културу „Семберија“. Почетак комеморације је заказан за 11 часова. Сахрана градоначелника Мићића биће обављена истог дана, 25. децембра, на гробљу у Пучилама.

Ковчег са тијелом покојног Градоначелника биће у капели на гробљу од 10.15 часова, а почетак опијела је у 13 часова.
 
Семберија инфо